Mudel 35831 seinamoodul

Mudel 35831 seinamoodul

1765 (sis. KM)

Ainetubade sein “Interaktiivne haridus” 
Üldmõõdud:  3600x460x2115 mm.
Kaal: 291 kg.
Sein on mõeldud lasteaedade ja koolide sisustamiseks, on funktsionaalne ja mõeldud õpetajale / õpilasele praktiliseks kasutamiseks.
Sein koosneb:
  • korpus
  • tagasein
  • fassaad
  • tahvlitel lükanduksetüüpi süsteem
  • plastikust karbid koos plastikust juhtsüsteemiga
Seina kere ja fassaad on valmistatud 18 mm paksusest lamineeritud puitlaastplaadist. Tagasein on valmistatud 3 mm paksusest valgest lamineeritud puitkiudplaadist.
Sein koosneb neljast plaadist mõõtmetega 900×1244 mm: kaks magnetiliste omadustega metallplaati, millel on spetsiaalne kulumiskindel roheline kate kriidiga kirjutamiseks, ja kaks magnetiliste omadustega metallplaati koos spetsiaalse kulumiskindla valge kattega markeriga kirjutamiseks. Laudade tööpind on valmistatud teraslehest (paksus 0,3 mm), kaetud rohelise ja valge värviga pikaajaliseks kasutamiseks. Plaadi täidis – 6 mm paksune MDF (peene fraktsiooniga materjal). Tagaosa on konstruktsiooni tugevuse tagamiseks täiendavalt kaetud tsingitud metallplekiga. Kõik perimeetri tööpinnad on raamitud anodeeritud alumiiniumist. Kõik plaadi nurgad on kaitstud plastikust kaitsenurkadega, mis väldivad vigastusi töö ajal ja parandavad toote välimust.
Sein on  komplekteeritud N1 seeria kollaste, roheliste ja punaste värvidega plastikkarpidega suuruses 312x377x75 mm, kokku 16 tükki. Samuti on see varustatud plastikust karbi jaoks mõeldud  spetsiaalsete plastjuhikutega, et vältida karbi  väljakukkumist. Plastjuhikud sisaldavad spetsiaalset kinnitushülsi kinnitust (sarnaselt riiulihoidjaga), mis võimaldab neid ilma kruvide või isekeermestavate kruvideta paigaldada.
Lükandsüsteem koosneb soontesse paigaldatud ülemistest ja alumistest alumiiniumjuhikutest, samuti tahvlite tagaküljele kinnitatud juhtšiinidest.
Seinale saab paigutada  metallist aluse interaktiivse paneeli kinnitamiseks, interaktiivne paneel ei ole hinna sees.
Ääris: PVC , hele tamm, paksusega 1 mm.
  • Sisesta siia soovi korral täpsustused toote kohta, mida soovid.

Kirjeldus

Title

Go to Top